lördag 18 januari 2014

Rawfoodkladdkaka med cashewgrädde och fruktsallad

Kladdkaka

10 urkärnade dadlar
1 dl kakao
3,5 dl mandelmjöl
1 tsk vaniljpulver
3 msk vatten
2 msk jordnötssmör
1 nypa salt

Mixa allt och tryck ut i en form eller plastburk. Låt stå i kylen eller ställ in i frysen en stund för att få den i rätt konsistens. (Perfekt att ha i en plastlåda i kylen när man får det där suget).

Cashewgrädde

Naturella cashewnötter
Apelsinjuice 
Vaniljpulver 

Låt cashewnötterna ligga i blöt i vatten i minst 4 timmar. Mixa sedan med apelsinjuice och vaniljpulver efter smak och tycke.

Servera detta ihop med en fruktsallad. Fast kladdkakan med en klick vanlig grädde är inte fel det heller. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar