måndag 27 februari 2012

Färsburgare i pitabröd


4 portioner

Biffar:

1 frp nöt eller blandfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 ägg
1/2 kruka persilja
salt & peppar

Finhacka löken.
Pressa ner vitlösklyftorna.
Hacka persiljan grovt.
Blanda ihop allt och gör små biffar och stek i smör.

Baconaioli:

1 paket bacon
3 dl majonäs
1 dl creme fraiche
2 vitlöksklyftor
1 tsk cayenne

Finhacka bacon och stek.
Låt rinna av.
Blanda ihop allt.

Fyll pitabröd med biffar, skivad tomat, rödlöksringar, sallad och aioli.

Obs! Köp de frysta pitabröden, de är godast!

Tips! Baconaiolin är väldigt god till grillat i sommar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar