lördag 18 januari 2014

Rawfoodkladdkaka med cashewgrädde och fruktsallad

Kladdkaka

10 urkärnade dadlar
1 dl kakao
3,5 dl mandelmjöl
1 tsk vaniljpulver
3 msk vatten
2 msk jordnötssmör
1 nypa salt

Mixa allt och tryck ut i en form eller plastburk. Låt stå i kylen eller ställ in i frysen en stund för att få den i rätt konsistens. (Perfekt att ha i en plastlåda i kylen när man får det där suget).

Cashewgrädde

Naturella cashewnötter
Apelsinjuice 
Vaniljpulver 

Låt cashewnötterna ligga i blöt i vatten i minst 4 timmar. Mixa sedan med apelsinjuice och vaniljpulver efter smak och tycke.

Servera detta ihop med en fruktsallad. Fast kladdkakan med en klick vanlig grädde är inte fel det heller. 

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

    Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

    För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

    Med vänlig hälsning,

    Emilie
    Hittarecept.se

    SvaraRadera